Відкриття «Дошки пошани» у Степненській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Ще з діда-прадіда повелося, що важка хліборобська праця була і залишається головною складовою у добробуті та благополуччі кожної родини, розвитку держави та запорукою її процвітання.

20 квітня 2018 року в Степненській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято з нагоди відкриття «Дошки пошани» передовиків сільськогосподарських організацій, які працюють на території Степненської та Братської сільських рад. З метою популяризації сільськогосподарських професій з ініціативою виступив головний спеціаліст ПП «Агродон» Колодій Василь Григорович.

На святі були присутні гості: голова Братської сільської ради Геннадій Здановський , спеціаліст ПП «Агродон» Василь Колодій , бухгалтер ПП «Агродон» Олена Дурбасенко.

З уст ведучих лунали слова вдячності за невтомну працю трударів, які присвятили своє життя рідній землі, працюють наполегливо та самовіддано.

З особливим почуттям любові до рідного краю звучала пісня «Сторона моя» у виконані С. Дісюк, О. Москаленко, Є. Супрун. Зачарував своєю енергійністю «Танок моряків» у виконання учнів початкової школи Б. Максимчука і Є. Клюєва.

Захід пройшов весело, яскраво і в теплій дружній атмосфері.

Дорогі аграрії! Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо і завжди світить сонце, а в кожному домі панують злагода і достаток! Бажаємо Вам наснаги для Вашої праці на благо розвитку України і добробуту українців! Рясних Вам врожаїв та вагомих здобутків!

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.