Рідній школі - 65!

Наша школа – наша історія


Повертайтесь до рідної школи,

Повертайтесь у будь-який час,

Не забуде вона вас ніколи,

Двері завжди відкриє для вас.

12 жовтня мешканці села «Степне» відзначили 65-річний ювілей своєї школи. Вчителі та учні ретельно готувалися до цього свята. На свято були запрошені почесні гості: заступник голови райдержадміністрації Ольга С'єдіна, заступник голови районної ради Сергій Дашковський, головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Тетяна Зінченко, завідувач комунальною установою «Нижньосірогозьський районний методичний кабінет» Марина Голобородова, методисти комунальної установи «Нижньосірогозьського районного методичного кабінету» Людмила Білецька та Наталя Мануйленко, голова Степненської сільської ради Микола Парчук, голова Братської сільської ради Геннадій Здановський.

Приємно було бачити також ветеранів праці, педагогів, випускників різних років, учнів, батьків.

Свято розпочалося з урочистої шкільної лінійки. Діти вітали гостей віршами та піснями. Зі словами вітання та побажання звернулися гості, подарували школі цінні подарунки.

Продовженням цього заходу був урочистий концерт у Будинку культури. Вчитель української мови та літератури Ірина Гладко підготувала презентацію про історію Степненської школи від часу її заснування до сьогодення.

Відзначати ювілеї школи вже стало традицією. Такі свята виховують у підростаючого покоління почуття гордості за школу та своїх вчителів, любов до рідного краю.

/Files/images/P81012-100534.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.