Народний депутат Сергій Хлань у гостях у Степненській ЗОШ І-ІІІ ступенів

/Files/images/IMG_20180510_112027.jpg /Files/images/IMG_20180510_113048.jpg /Files/images/IMG_20180510_114429.jpg

10 травня до Степненської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав народний депутат України Сергій Хлань. На зустрічі були присутні гості: голова райдержадміністрації Павло Павлов, голова райради Іван Яців, заступник голови райдержадміністрації Ольга С’єдіна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Леонід Стадніченко, голова Степненської сільської ради Микола Парчук, а також батьки, громадськість.

Сергій Володимирович добре знає проблеми шкіл, які потребують матеріальної допомоги і займається їх вирішенням. За його підтримки у грудні місяці 2017 року в Степненській ЗОШ І-ІІІ ступенів у двох корпусах встановлені пластикові вікна, двері, відремонтовані укоси. Завдяки цій допомозі школа стала не тільки теплою, а й набула гарного естетичного вигляду. Ця підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем школи і розуміння важливості шкільного виховання.

Під час зустрічі Сергій Володимирович та його референт Ольга Валентинівна розповіли про проведену роботу у Нижньосірогозьському районі та про наступні плани.

Від імені педагогічного, учнівського та батьківського колективів директор школи, Надія Саніна, висловила найтепліші слова подякиСергію Хланю за його активну життєву позицію, вагомий внесок у створенні умов для всебічного розвитку особистості дитини.

Від усього серця бажаємо Сергію Володимировичу здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.